Boek nu uw afspraak en wij zorgen ervoor dat u tevreden naar buiten gaat. Voor ons is úw mening van groot belang! Bovendien werken wij aan scherpe tarieven.


 02 767 15 03

EEN GLANZENDE COUPE, EEN SCHITTERENDE LOOK

Onze vrouwen nòg mooier mogen maken en hen zodoende een stralende glimlach en een stevige portie zelfvertrouwen bezorgen, dat is waar we voor gaan bij Persia Hairstyle. Zin in pure verwennerij in een trendy, warm kapsalon met hairstylisten die gepassioneerd zijn door hun vak en met plezier naar uw wensen luisteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een frisse kleur, een hippe ombre, natuurlijk ogende balayage of een nieuwe vorm in uw coupe… U vraagt, wij knippen en creëren! 

Als ervaren kapper is het voor ons een koud kunstje om voor een kapsel te zorgen dat perfect past bij uw gelaat, uw stijl en uiteraard uw haarkwaliteit. Meisjes tussen 14 en 20 jaar genieten bij ons bovendien van 20% korting op hun kappersbeurt. 

Uiteraard kunnen ook heren en kinderen bij ons terecht. Vertel ons dus gerust wat uw verwachtingen zijn en wij zorgen met plezier voor een gezonde, gloednieuwe coupe die aan uw wensen voldoet!

In beeld