Boek nu uw afspraak en wij zorgen ervoor dat u tevreden naar buiten gaat. Voor ons is úw mening van groot belang! Bovendien werken wij aan scherpe tarieven.


 02 767 15 03

KINDEREN

EEN FRISSE COUPE EN EEN GLIMLACH OP HET GEZICHT VAN UW KIND

Als ouder kunt u met een gerust hart naar ons salon komen voor een knipbeurt voor uw zoon of dochter. Dankzij de gemoedelijke en speelse aanpak die we hanteren voor kinderen vanaf 6 maanden, is elke peuter, kleuter en elk schoolkind hoe dan ook op z’n gemak bij ons. Wij gaan er dan ook prat op uw kroost te voorzien van een gepersonaliseerde snit die volledig aangepast is aan stijl en persoonlijkheid. Jong of oud(er); ons doel is hoe dan ook het beste halen uit elke klant! 

Ons team luistert naar de wensen en verlangens van u en uw kind en neemt uitgebreid de tijd om zijn of haar gelaat en stijl onder te loep te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw zoon of dochter helemaal tot rust komt en met een stralende glimlach de deur uitgaat! Meisjes tussen 14 en 20 jaar genieten bij ons bovendien van 20% korting op hun kappersbeurt. Uiteraard kunnen volwassen dames en heren ook bij ons terecht. Neem gerust contact  met ons op voor vragen of om een afspraak te maken.

In beeld